Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, conse­ctetuer adipiscing elit. Suspendisse enim nunc, elementum sit amet, tincidunt et, gravida non, justo. Vivamus pede. Vestibulum aug­ue. Aliquam risus. Suspendisse nec est a lectus fermentum elementum. Pellentesque sollicitudin feugiat purus. Donec ut mauris. Curabitur molestie congue magna. In tempor elit id nulla. Phasellus sed tortor. Sed id urna in lectus bibendum venenatis. Aliquam ut mi. Aenean a mauris sed ligula feugiat blandit. Suspendisse metus neque, porta id, ­tincidunt pretium, euismod sed, massa. Nunc hendrerit elementum tortor. Quisque arcu sem, elementum nec, imperdiet sed, posuere lacinia, felis. Nam bibendum nulla at nisl. Nunc id nisi id lectus iaculis auctor. Quisque­ a arcu.

28/12
vinnalt
Öppet vatten och bra fiskeväder. Häromdagen när solen sken var det fisk uppe och vakade men annars är det ofta bottenfiske som gäller. Även om det fryser på har vi oftast öppet vatten då luftpumparna går på automatik.
0 kommentar(er)
1/12
vinnalt
Det finns öppet vatten i dag. Ring innan ni kommer.
0 kommentar(er)
5/10
vinnalt
I går var det mycket bra fiske för Roy och Jesper och i dag ännu bättre för Johnny med fiskesällskap med många fina fiskar och när jag var där så tror jag en utav de största var på 4+ . Goda förutsättningar med mulet lite vind och regnet hängande i luften. I morgon på Lördag 6/10 är det öppet efter 12:00. Var noga med att hålla tiden ,inget fiske före 12.
0 kommentar(er)
26/8
vinnalt
I dag var det ett riktigt gottefiske i alla fall för Mattias som fick 10 st fram till Lunch. En 2 kilos fick komma hem och den största fick gå tillbaka på runt 5kg. Dessa fiskar var endast gamla goa stridbara regnbågar då inga nya har släppts sedan värmen började så det finns gott om fisk. Dock börjar vi med nyinsläpp inom kort så även de som ännu inte är så belevrade i flugfiske kan få känna på fisk.
0 kommentar(er)
22/3
Joacim
Öppet hela påsken
0 kommentar(er)
19/3
joachim
Morgonen börjar med ett helt vindstilla vatten men det ser ut som om solen skulle komma fram om någon timme. I går blev det någon firre och det första påslaget på torrt.
0 kommentar(er)
7/3
Joachim
Gårdagens fiske i nordostvindar fick vara med mycket långsam hemtagning. Fick själv se en fin firre åka med hem, kanske 2,5 kg.
0 kommentar(er)
3/3
Vinnalt
Nu startar vi en fiskeblogg med nyheter från vår fiskecamp.
0 kommentar(er)
0/0
Nu är det öppet för fiske i vår anläggning, vinnalts Sportfiske