Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, conse­ctetuer adipiscing elit. Suspendisse enim nunc, elementum sit amet, tincidunt et, gravida non, justo. Vivamus pede. Vestibulum aug­ue. Aliquam risus. Suspendisse nec est a lectus fermentum elementum. Pellentesque sollicitudin feugiat purus. Donec ut mauris. Curabitur molestie congue magna. In tempor elit id nulla. Phasellus sed tortor. Sed id urna in lectus bibendum venenatis. Aliquam ut mi. Aenean a mauris sed ligula feugiat blandit. Suspendisse metus neque, porta id, ­tincidunt pretium, euismod sed, massa. Nunc hendrerit elementum tortor. Quisque arcu sem, elementum nec, imperdiet sed, posuere lacinia, felis. Nam bibendum nulla at nisl. Nunc id nisi id lectus iaculis auctor. Quisque­ a arcu.

15/5
vinnalt
Fortsatt stora kläckningar av framförallt sjösandssländan men även massvis av andra insekter. Tyvärr drog den tryckande värmen ner fisken men den brukar komma upp under kvällningen och norpa sländor.
0 kommentar(er)
13/5
vinnalt
Jättekläckningar under kvällningen av alla möjliga sländor och även sjösandssländan dock inte så många ännu men om det inte blir för kraftig värme borde det bli superfiske på dessa i morgon eller de närmsta dagarna.
0 kommentar(er)
11/5
vinnalt
I går var det bra fiske för de flesta dock inte så mycket torrfiske i värmen utan det var ner på djupet som gällde i 27 gradiga värmen. De flesta firrarna var mellan 2,5 och 4 kilo. I morgon Lördag den 12/5 är allt bokat till Söndag 13/5 kl. 12:00. Vecka 27 har vi en vecka ledig i våra stugor samt även i slutet på augusti. /Joachim
0 kommentar(er)
5/5
vinnalt
Stängt från 5/5 kl.15:00 till 6/5 kl. 12:00
27/4
vinnalt
Ingen är bokat förrän 5 maj så det är öppet för fiske. Om det är sol kan det bli torrfluge fiske annars har streamers varit populärast.
22/4
vinnalt
I dag är allt öppet. Mycket bra fiske den sista tiden.
0 kommentar(er)
3/2
vinnalt
I går var Anders och fiskade och som sina vana trogen lyckas han nästan alltid att kroka fisk och denna gången var det på en liten svart guldhuvud nymf stl. 12. Nu blir det kallt men öppet vatten finns nästan alltid om inte tempen kryper under 10 minus för då tar det någon vecka att få upp isen igen.
0 kommentar(er)
29/12
vinnalt
Öppet vatten och inget bokat
0 kommentar(er)
8/12
vinnalt
Öppet hela helgen 9-10/12
0 kommentar(er)
25/11
vinnalt
Öppet framöver och blir det några minus är stora sjön oftast öppen från is då pumparna fixar det.
0 kommentar(er)
25/11
vinnalt
Mikael drog en fin 1,3 kg:s silver öring på Brorsan och en fiske kompis tog också han en fin öring på Brorsan. Brorsan och Pippi Peter kan verkligen vara värt att ha med i asken när det är dags att fiska. https://www.flugspecialisten.se/search.html?SEARCH=1&Search_Text=brorsan
0 kommentar(er)
22/3
Joacim
Öppet hela påsken
0 kommentar(er)
19/3
joachim
Morgonen börjar med ett helt vindstilla vatten men det ser ut som om solen skulle komma fram om någon timme. I går blev det någon firre och det första påslaget på torrt.
0 kommentar(er)
7/3
Joachim
Gårdagens fiske i nordostvindar fick vara med mycket långsam hemtagning. Fick själv se en fin firre åka med hem, kanske 2,5 kg.
0 kommentar(er)
3/3
Vinnalt
Nu startar vi en fiskeblogg med nyheter från vår fiskecamp.
0 kommentar(er)