Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, conse­ctetuer adipiscing elit. Suspendisse enim nunc, elementum sit amet, tincidunt et, gravida non, justo. Vivamus pede. Vestibulum aug­ue. Aliquam risus. Suspendisse nec est a lectus fermentum elementum. Pellentesque sollicitudin feugiat purus. Donec ut mauris. Curabitur molestie congue magna. In tempor elit id nulla. Phasellus sed tortor. Sed id urna in lectus bibendum venenatis. Aliquam ut mi. Aenean a mauris sed ligula feugiat blandit. Suspendisse metus neque, porta id, ­tincidunt pretium, euismod sed, massa. Nunc hendrerit elementum tortor. Quisque arcu sem, elementum nec, imperdiet sed, posuere lacinia, felis. Nam bibendum nulla at nisl. Nunc id nisi id lectus iaculis auctor. Quisque­ a arcu.

5/10
vinnalt
I går var det mycket bra fiske för Roy och Jesper och i dag ännu bättre för Johnny med fiskesällskap med många fina fiskar och när jag var där så tror jag en utav de största var på 4+ . Goda förutsättningar med mulet lite vind och regnet hängande i luften. I morgon på Lördag 6/10 är det öppet efter 12:00. Var noga med att hålla tiden ,inget fiske före 12.
0 kommentar(er)
26/8
vinnalt
I dag var det ett riktigt gottefiske i alla fall för Mattias som fick 10 st fram till Lunch. En 2 kilos fick komma hem och den största fick gå tillbaka på runt 5kg. Dessa fiskar var endast gamla goa stridbara regnbågar då inga nya har släppts sedan värmen började så det finns gott om fisk. Dock börjar vi med nyinsläpp inom kort så även de som ännu inte är så belevrade i flugfiske kan få känna på fisk.
0 kommentar(er)
5/6
vinnalt
Nu finns det catch & realese håvar att köpa dock endast vid fiskeplatsen. 62 cm långa med silikon nät. 250 kr/st. Ring eller maila innan ni kommer. vinnalt@telia.com eller 0709471686 /Joachim
0 kommentar(er)
26/5
vinnalt
Bokat i dag 26 maj från 13:00 till i morgon Söndag 27/5 kl. 12:00
0 kommentar(er)
11/5
vinnalt
I går var det bra fiske för de flesta dock inte så mycket torrfiske i värmen utan det var ner på djupet som gällde i 27 gradiga värmen. De flesta firrarna var mellan 2,5 och 4 kilo. I morgon Lördag den 12/5 är allt bokat till Söndag 13/5 kl. 12:00. Vecka 27 har vi en vecka ledig i våra stugor samt även i slutet på augusti. /Joachim
0 kommentar(er)
22/3
Joacim
Öppet hela påsken
0 kommentar(er)
19/3
joachim
Morgonen börjar med ett helt vindstilla vatten men det ser ut som om solen skulle komma fram om någon timme. I går blev det någon firre och det första påslaget på torrt.
0 kommentar(er)
7/3
Joachim
Gårdagens fiske i nordostvindar fick vara med mycket långsam hemtagning. Fick själv se en fin firre åka med hem, kanske 2,5 kg.
0 kommentar(er)
3/3
Vinnalt
Nu startar vi en fiskeblogg med nyheter från vår fiskecamp.
0 kommentar(er)
0/0
Nu är det öppet för fiske i vår anläggning, vinnalts Sportfiske