Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, conse­ctetuer adipiscing elit. Suspendisse enim nunc, elementum sit amet, tincidunt et, gravida non, justo. Vivamus pede. Vestibulum aug­ue. Aliquam risus. Suspendisse nec est a lectus fermentum elementum. Pellentesque sollicitudin feugiat purus. Donec ut mauris. Curabitur molestie congue magna. In tempor elit id nulla. Phasellus sed tortor. Sed id urna in lectus bibendum venenatis. Aliquam ut mi. Aenean a mauris sed ligula feugiat blandit. Suspendisse metus neque, porta id, ­tincidunt pretium, euismod sed, massa. Nunc hendrerit elementum tortor. Quisque arcu sem, elementum nec, imperdiet sed, posuere lacinia, felis. Nam bibendum nulla at nisl. Nunc id nisi id lectus iaculis auctor. Quisque­ a arcu.

10/5
vinnalt
Exklusiv flugfiskekurs för alla den 10-12 Maj Drömmer du om att fånga, många och stora fiskar på fluga? Nu finns det en möjlighet för dig att boka en flugfiskekurs i Vinnalt med instruktör Mattias Karlsson. Mattias är utbildad på flugfiskeakademin i Forshaga och mångårig guide i Norrland. Han ägnar nästan en tredjedel av årets dagar åt att fiska. Vi valde Mattias som guide, för hans skicklighet när det gäller att kroka fisk. Han är också bra på att förmedla och dela med sig av vad det är som gör honom till en framgångsrik fiskare. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren flugfiskare, så kommer du märka skillnad i ditt fiske efter att ha fiskat tillsammans med honom. Vi kommer att hålla till vid vår fina sportfiskeanläggning i Vinnalt. I priset för kursen ingår övernattning i timmerstugor med dubbelrum och alla måltider, från fredag middag till söndag lunch. Kursen börja på fredag kl 1800 och slutar på söndag kl 1500. Incheckning i stugor från 1600. En välmatad ask med våra 100 mest populära flugor ingår också. Pris 4 900 kr. Anmälan är bindande. Max 6 deltagare Anmälan till info@vinnalt.se Sista anmälningsdag den 3 maj.
0 kommentar(er)
28/12
vinnalt
Öppet vatten och bra fiskeväder. Häromdagen när solen sken var det fisk uppe och vakade men annars är det ofta bottenfiske som gäller. Även om det fryser på har vi oftast öppet vatten då luftpumparna går på automatik.
0 kommentar(er)
1/12
vinnalt
Det finns öppet vatten i dag. Ring innan ni kommer.
0 kommentar(er)
5/10
vinnalt
I går var det mycket bra fiske för Roy och Jesper och i dag ännu bättre för Johnny med fiskesällskap med många fina fiskar och när jag var där så tror jag en utav de största var på 4+ . Goda förutsättningar med mulet lite vind och regnet hängande i luften. I morgon på Lördag 6/10 är det öppet efter 12:00. Var noga med att hålla tiden ,inget fiske före 12.
0 kommentar(er)
22/3
Joacim
Öppet hela påsken
0 kommentar(er)
19/3
joachim
Morgonen börjar med ett helt vindstilla vatten men det ser ut som om solen skulle komma fram om någon timme. I går blev det någon firre och det första påslaget på torrt.
0 kommentar(er)
7/3
Joachim
Gårdagens fiske i nordostvindar fick vara med mycket långsam hemtagning. Fick själv se en fin firre åka med hem, kanske 2,5 kg.
0 kommentar(er)
3/3
Vinnalt
Nu startar vi en fiskeblogg med nyheter från vår fiskecamp.
0 kommentar(er)
0/0
Nu är det öppet för fiske i vår anläggning, vinnalts Sportfiske