Fiskeblogg

Totalt 14 poster
Sida 1 av 3
1 2 3
15/6
vinnalt
En fin öring fångad av Andreas på vår perdigon nymf
0 kommentar(er)
18/5
vinnalt
I dag var det en sån dag när allt kläcker samtidigt. Stora och små sländor och vakande fisk över hela sjön. Bosse och fiskeklubben fick se mycket fisk under förmiddagen och det krokades stundtals mycket fisk. Sörpelvaken avlöste varandra och hittills låg vikterna på ca 3 kg men som vanligt tappades det många. Fortsätter det molniga vädret blir säkert eftermiddagen lika bra.
0 kommentar(er)
12/5
vinnalt
Öppet i dag 12/5. Under fredagen var det mycket käckningar och fina vak och några sjösandssländor men under lördagen blåstes det mesta bort förutom under morgontimmarna. I dag kan det bli finfint då det är väldigt lugnt för tillfället. Bilden är en fin båge fångad av Mustafa på vinnalts klinkhammer.
0 kommentar(er)
18/4
vinnalt
Nu(17/4) var Mattias i gång igen då han drog 11 st varav några gamla svårflörtade bågar. Passa på att boka kursen den 10-12 maj då det finns stora möjligheter att lära sig saker om fiske som kan vara avgörande om fisket blir lyckat eller ej. Boendet som är kvar finns i stuga 53 med 2 st sovrum med 2 sängar i varje. ring eller maila för mer info om kursen. 0709471686 eller vinnalt@telia.com
0 kommentar(er)
14/4
vinnalt
Helgens fiske var helt okej förutom för några som fick noll men annars blev det fiskar på 4,7 kg som störst och ett antal på dryga 4 kg men någon klart större som slet sig. Trots nordan vind och nordost vind var det helt okej fiske.
0 kommentar(er)
Totalt 14 poster
Sida 1 av 3
1 2 3

Customer Location

Select your preferred language below.

NO HIDDEN FEES. SHIPPING INCLUDES ALL TAXES AND FEES