18/4
vinnalt

Nu(17/4) var Mattias i gång igen då han drog 11 st och ett antal gamla svårflörtade bågar. Passa på att boka kursen den 10-12 maj då det finns stora möjligheter att lära sig saker om fiske som kan vara avgörande om fisket blir lyckat eller ej. Boendet som är kvar finns i stuga 53 med 2 st sovrum med 2 sängar i varje. Ring eller maila för mer info om kursen.

Exklusiv flugfiskekurs för alla den 10-12 Maj
Drömmer du om att fånga, många och stora fiskar på fluga?
Nu finns det en möjlighet för dig att boka en flugfiskekurs i Vinnalt med instruktör Mattias Karlsson.
Mattias är utbildad på flugfiskeakademin i Forshaga och mångårig guide i Norrland. Han ägnar nästan en tredjedel av årets dagar åt att fiska.
Vi valde Mattias som guide, för hans skicklighet när det gäller att kroka fisk. Han är också bra på att förmedla och dela med sig av vad det är som gör honom till en framgångsrik fiskare.
Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren flugfiskare, så kommer du märka skillnad i ditt fiske efter att ha fiskat tillsammans med honom.

Vi kommer att hålla till vid vår fina sportfiskeanläggning i Vinnalt.
I priset för kursen ingår övernattning i timmerstugor med dubbelrum och alla måltider, från fredag middag till söndag lunch. Kursen börja på fredag kl 1800 och slutar på söndag kl 1500. Incheckning i stugor från 1600. En välmatad ask med våra 100 mest populära flugor ingår också.

Pris 4 900 kr. Anmälan är bindande. Max 6 deltagare
Anmälan till info@vinnalt.se

Tel. 0709471686
Sista anmälningsdag den 3 maj.

Skriv en kommentar:

Text:
Signatur:

Customer Location

Select your preferred language below.

NO HIDDEN FEES. SHIPPING INCLUDES ALL TAXES AND FEES